Deskundigheid is een belangrijk onderdeel van de voorwaarden voor de RAiA-erkenning.


Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de kernwaarden van de Registeradviseur in Assurantiën, RAiA. De RAiA kiest ervoor om zich kwalitatief te onderscheiden in zijn dienstverlening naar de consument en verder te gaan dan de wettelijke vereisten met betrekking tot de kennis en deskundigheid. Het doel van de RAiA is om u kwaliteit te bieden in zijn persoonlijke financieel advies.

Voor een deskundig en professioneel verzekeringsadvies gaat u naar de Registeradviseur in Assurantiën. Deskundigheid is een belangrijk onderdeel van de voorwaarden voor de RAiA-erkenning. De eisen waaraan de RAiA moet voldoen, gaan verder dan de Wet op het financieel toezicht en hebben zowel betrekking op vakinhoudelijke kennis als op gedrag.


Wat doet de Stichting Assurantie Registratie?

De Stichting Assurantie Registratie (SAR) helpt u bij het vinden van een kundig en onafhankelijk financieel advies. De SAR bewaakt de kwaliteit van het financieel advies van de assurantieadviseurs die bij haar geregistreerd staan. Dat doen we door standaarden te stellen die we koppelen aan diverse keurmerken, afhankelijk van de tak van dienstverlening. Onze missie is het in stand houden en bevorderen van de vakbekwaamheid in de financiële dienstverlening.


Bron: website Register Adviseur in Assurantiën (RAiA)

 

Contact gegevens:
T : 046 4263 866
E : info@raia.nl

Adres:
Stichting Assurantie Registratie – SAR
Postbus 740
6130 AS Sittard

Website:
www.raia.nl